23/05/2009

untuk kalian




award oh award...Blog baru "sebulan jagung" da dapat award,hehe:).Jazakillah pada my dear ukhti, sarah zarawi.Moga ada juga award dan reward di sisi Allah yang menilai.
Maka saya dengan berbesaq hati dan jiwa ingin menganugerahkan award ni pada.....

1)Wan Syazzawani@Wansyaz- Teman ketawa & menangis sejak saya 7 tahun sampailah dah umoq 21 tahun.. means da 15 tahun ukhwah kami.Thanks 4 everything, my dear!

2)Kak long hajar- Along DQ..apa saja masalah kat DQ pasti along yang saya cari.Sorry asyik nyusahkan along,huhu

3)Wan sufiah- sahabat yang banyak memberi inspirasi dan motivasi...terutamanya masa2 kritikal dalam PRESSS

4)Husna AB- Ceria dan slumber sokmo:)Seronok kawan ngan cik kak ni..hehe

5)Aisyah yusoff -"penceria" suasana..sahabat seutaghaku dunia akhirat:)

6)Ct munirah- Semangatnya yang suka mencarigali ilmu amat saya kagumi.Nampak je pendiam..hehe

7)Fadzlina- my ex-schoolmate,tengok je buluh sure ingat kat die(betul x,leen?hehe)

8)Syazwani harun- Cuma sedetik bersama tapi sangat terasa ukhwahnya

9)Umairah- pencetus semangat untuk kembali berbakti kat irshad:)

10)Dan kepada semua sahabat seakidah dan sesaff yang amat saya sayangi...

1 comment:

  1. terharu. terima kasih sahabat

    ReplyDelete